Graffitiutställning slutuppgift.

En liten del med massa andra små delar gör helheten en mycket större och bättre hel helt eftersom att det är massa små delar som gör ett stort resultat och det betyder att mer har varit med och bidragit.

Jag har bidragit med ett par bilder eftersom att vi bestämde i min grupp att vi skulle ta bilder på graffiti och ta upp mot och för argument för grafit i helhet. Vi kunde ha valt att gå tillväga på ett annat sätt och utnyttja mer lektions tid till projektet eller kanske kommunicera lite bättre än vad vi gjorde. Vi kunde som klass ha haft bättre kommunikation än vad vi hade, det är viktigt när det gäller stora arbeten som pågår under en lång process.

Våran ide som grupp blev bra och vi gjorde den som vi hade tänkt oss. Iden var att ha graffitibilder från Sverige och USA och England. En i våran grupp hade graffitibilder från USA och England. Så jag och några till åkte ut och fotade ”svenskgraffiti”. Vi använde alla bider och jämförde graffiti med de olika länderna.

Som sagt, min grupps ide var att ta fram mot och för argument för graffiti och jämföra bilder från olika länder ”USA England Sverige”. Vi tyckte att det var ett bra val eftersom att Hannah i min grupp redan hade ritkgit snygga bilder från USA och engeland, så det ända vi behövde var bilder från Sverige som jag, Ollie och Petrus fixade.

Jag deltog i hela arbetsprocessen, dock var jag på begravning när klassen fick måla graffiti så därför har jag ingen skiss till det. Jag tycker det var lite synd att jag inte fick vara med men shit happens. Jag var med på utställningen och hjälpte till även om jag och Ollie var tvungna att åka och fixa Rabat grejer utan någon pizza. Men vi gjorde det ändå, för klassens skull. Det jag ”skapat” eller bidragit med till utställningen var ett par bilder. Om jag inte gjort det hade vi inte haft lika många bilder och då hade utställningen sätt ut på ett annat sätt.


RSS 2.0