DEN SLUTGILLTIGA BILDEN AV MIG!


Här är bilderna och skisserna.

Detta är skissen, tyvärr fick jag inte med mellan bilden eftersom det vart så dålig.
Detta är reslutatet av den första skissen, som jag inte blev så nöjd med.

Detta är skissen till den slutgilltiga bilden.

Detta ör min slutgilltiga bilden som jag är mest nöjd med och min slutgilltiga bild!

Bild, färg, kreativitet, kvalité.

Jag hade jätte svårt att välja citat i början jag byte mellan 10 olika tror. Citat, sång texter och dikter. Men tillslut så valde jag ett citat som betyder mycket för mig och är väldigt starkt...
"I don´t want to not live because of my fear of what could happen.."
av Laird Hamilton

Laird Hamilton är en berömd surafare och han sa citatet efter att han surfat på världens största våg. Jag valde att ta citatet eftersom att för mig betyder det frihet och känslan att övervinna en räddsla eller att bemästra någonting. Jag började med att rita en skiss över en person som surfade på en våg eftersom att Laird var just en surafare. Dock visste jag inte hur jag skulle göra det så först tog jag en bild på en surfare från google och redigerade den litegrann. Men sen så fick jag bättre ideer av den bilden och så blev det mitt slutresultat, jag la till olika nianser av färger och testade olika färger för att hitta de färgerna som passade bäst till frihet för mig. Men när jag var klar så vart jag inte helt nöjd med den bilden så jag gjorde en ny skiss utifrån samma citat fast istället för att ha en våg så valde jag att ha en longboard med eftersom att longboard för mig är frihet och lugn. Jag letade runt lite och hittade en bild på data som jag tagit själv och valde att använda den. Skissen var en gubbe som står på en bräda och åker ner för en backe. Först så gjorde jag som skissen sa men det resultate blev inte så bra eftersom att jag var tvungen att ta yttligare en bild från google eftersom att jag inte hittade några bra bilder på personer på brädor. Men när jag var klar med den bilden så fick jag yttligare än ide från min grundskiss och den iden valde jag att ta eftersom att jag tyckte att skulle nog bli riktigt bra. Jag tog bilden själv och så redigerade jag den, jag satt och letade olika färger som skulle förmedla lugn, frihet och bemästration. Det tog ett tag men tillslut så hittade jag de färger som passade bäst ihop. Så när jag valt färger så började jag testa olika metoder för att få fram det bästa resultatet. Efter ett tag så var det bara klart, det känndes att detta var mitt slutresultat på en gång när jag var färdig med bilden. 
Jag blev verkligen nöjd med det och jag gjorde många bra saker genom att testa olika lösningar, tex använda massa olika färger och ideer för att få fram reslutatet till slut. Det som gick mindre bra var väl att det gick lite väl fort att göra klart allt. Det var inte så mycket att göra eftersom att det blev så otroligt snyggt och bra snabbt.


Skissarna och bilderna kommer upp snart..

3 av 4 graffitibilder, eftersom att det inte gick att ladda upp den fjärde...


RSS 2.0